CR Fill-Certified-Inst CMYK

Waar?

Op het sportcomplex het Rooi in Berchem (Antwerpen) Berchemstadionstraat 73 (zie Google maps)

Wanneer?

De volgende workshops zijn gepland op:

  • 1 Februari (inschrijving, klik hier)
  • 22 Februari (inschrijving, klik hier)
  • 14 Maart (inschrijving, klik hier)
  • 4 April (inschrijving, klik hier)
  • 25 April (inschrijving, klik hier)
  • 16 Mei (inschrijving, klik hier)
  • 6 Juni (inschrijving, klik hier)
  • 27 Juni (inschrijving, klik hier)

De workshops beginnen om 10 uur en eindigen ongeveer om 17:30 uur.(en van 12 tot 18 tussen November en Februari)
In de winter wordt het eerste deel van de workshop in een turnzaal (indien beschikbaar) gegeven.

Hoe?

Een workshop is een groepsles van een dag. Om voldoende aandacht en feedback te kunnen geven wordt het aantal deelnemers tot 6 beperkt. U kiest daarmee resoluut voor qualiteit ipv. quantiteit, wees er dus snel bij! Tijdens de workshop worden de basis principes van de techniek stelselmatig opgebouwd met telkens nieuwe accenten, met houding en bewegingsoefeningen, en nadien met korte loopoefeningen (niet fysisch vermoeiend, wel intens qua aandacht). Op het einde wordt een persoonlijke video analyse gemaakt van het behaald resultaat met aanwijzingen ter verbetering en richtlijnen om nadien je eigen coach te worden. Ik voorzie koffie en tussendoortjes, de deelnemer brengt eigen lunch en drinken.

Individueel?

Naast de workshops kan ook tijdens de week afgesproken worden voor een (volledige dag) of meerdere korte privélessen (verdeeld over 2-3 dagen) waar dezelfde materie als tijdens de workshops wordt gegeven.

Prijs ?

workshop: 115€ per deelnemer bij inschrijving te betalen.

privéles: 170€.      Privéles groepstarief: 2 pers. 150€/deelnemer ; 3 pers. 130€/deelnemer

CADEAUBON: schenk een vriend of geliefde moeiteloos en blessurevrij lopen met een inschrijving op een toekomstige workshop.

Wat krijg je voor 115€? Ik vergelijk het graag met de prijs van een goed paar nieuwe loopschoenen. Aleen maar veel beter. Het verschil is echter dat wat je op de workshop zal leren je heel je leven gaat dienen en dat het zelfs steeds beter zal worden. Bovendien wordt je lopen er echt efficiënter mee en beschermt het je werkelijk tegen loopkwetsuren. En moest je nog twijfelen, weet dat op 5 jaar tijd 100% van de deelnemers aan onze tevredenheids survey verklaard hebben deze workshop aan een vriend te willen aanraden.

Het leven na de workshop ?

Zin om nog eens samen te 'zacht'lopen? Het is altijd goed af en toe met andere ChiRunners samen te komen om je techniek eens te toetsen. Daarom organiseer ik iedere eerste Zondag van de maand om 10 uur in het park Den Brandt (afspraak aan het zebrapad) een techniekgroep loop. We oefenen samen een uurtje ludiek en ontspannen met focus op techniek. Het is dus geen classieke "looptraining". En het beste is:  de deelname is gratis na de workshop. Er wordt maandelijks een uitnodiging naar iedereen gestuurd.

Gevorderden? (NIEUW)

Je hebt al een workshop gevolgt en je geniet al volop van ChiRunning maar je hebt het gevoel dat er meer in zit? Je wilt iets specifiekere traininig voor betere prestaties, betere uithouding, trailrunning, een aspect van de techniek die je nog ontgaat,  je eerste marathon enz. Ik kan je op het juiste pad helpen, opnieuw een video analyse doen, je leren die heuprotatie op gang krijgen, je ademhaling inzetten om energie op te slaan of te genereren, je heuvel loop techniek verbeteren, je bij je eerste stappen barefootrunning helpen ....... Na 5 jaar als instructor heb ik een uitgebreid assortiment oefeningen en technnieken geleerd die ik ad-hoc kan toepassen. Neem contact  met mij, vertel me wat je wenst en we maken een afspraak voor een reeks een-op-een trainingen op maat van je eigen wensen. Mijn uurtarief is 30€ en ik ben ook tijdens de week beschikbaar; eenvoudig agenda's afstemmen ...  en afgesproken!

Vragen of Inschrijving ?

Neem contact met mij op via mijn contact page en vul het contactformulier in.