CR Fill-Certified-Inst CMYK

"Ik let wel elke dag op mijn houding. Het leuke is wel dat ik achteraf niet echt moe ben en ook niet stijf ben. Ik ben dus momenteel bezig om mijn techniek nog te verbeteren…"DSC01714-crop

"Gisteren nog meegedaan met de nike classic in tessenderlo 10 km en een PR gelopen. Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik tegen een dergelijk tempo kon lopen en dat ik de dag nadien er weinig last van heb.
Het viel me gisteren ook op dat het er velen zich zwaar moesten inspannen voor de laatste km's terwijl ikzelf een vrij gestaag tempo kon aanhouden met minder inspanning dan hen. Op dat moment begrijp je pas wat het principe 'doen door niet te doen' inhoudt ;-)"

DSC01654-crop-cropJoyce:

"Gisteren na het lopen had ik totaal geen last, van niets ! Ik had wel gestretcht deze keer, die heupstretch uit het boek en dat doet echt goed ! Wat ik nog altijd ongelofelijk vind, is het totaal NIETS last hebben in de benen. Ik had gedacht dat dat stilletjes aan zou minderen, maar het is gewoon direct na de workshop al, dat vind ik al super ! En ik geniet nog meer van het lopen. Ik heb altijd van lopen genoten en nu heb ik het gevoel dat ik het voor de
rest van mijn leven zal kunnen :-) "

DSC01715-cropLouis:

"Ik moet Thierry gelijk geven, zelfs ik loop nu een stuk vlotter en langer dan voorheen en ben zelfs niet stijf. Thierry is een zeer geduldige mens, hij bouwt de lessen zeer rustig en systematisch op met een 'thierrysiaanse' humor en ernst. Traag maar zeker komen er nieuwe accenten bij en na de eerste les kom je al een eind verder. Het werkt dus…Nu is het aan mij en de weergoden… het aangename is dat je achteraf  boordevol energie zit, waarschijnlijk ook door de ademhalingstechnieken. Het is uiteindelijk tai chi en lopen."

Erwin:

"Voor mij krijgt de workshop die je hebt gegeven een 10/10,                                                                                                                                          lees hieronder maar waarom :-).

De felle pijn in mijn rechterknie is quasi verdwenen terwijl ik
vroeger na enkele weken al noodgedwongen  rust moest nemen om te
herstellen. Ook de stramheid na een loopsessie is ook passé
dankzij ChiRunning. Ik vind het zalig om te blijven kunnen doorlopen
zonder (dergelijke) blessures.

Leuk neveneffect is dat ook mijn tempo verbeterd is, zonder dat ik
extra moeite moet doen.
Dit komt vooral denk ik door de techniek van de armzwaai ipv te
pompen met de armen."

Subcategorieën